Breedijk Veenis
Advocaten is een eigentijds advocatenkantoor dat zich kenmerkt door een informele en praktische aanpak. Informeel, omdat het kantoor houdt van korte lijnen tussen haar advocaten en haar cliŽnten en niet van de afstand die zo kenmerkend is voor veel advocatenkantoren. Praktisch, doordat haar advocaten oplossingsgericht werken waarbij het belang van de cliŽnt voorop staat en een snelle oplossing wordt nagestreefd. Daarbij wordt de verhouding tussen het belang van de zaak en de juridische kosten niet uit het oog verloren. Breedijk Veenis Advocaten is diplomatiek als dat nodig is, maar schroomt niet om een harde koers te varen indien dat niet anders kan en het belang van de cliŽnt daarmee is gediend.

Breedijk Veenis Advocaten biedt hoogwaardige juridische dienstverlening op vrijwel alle rechtsgebieden. Zij beschikt over specialistische kennis op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, bouwrecht, en personen- en familierecht. Het kantoor heeft vestigingen te Amsterdam en Purmerend. Daarnaast is zij actief in de regio Hoorn.

Breedijk Veenis Advocaten richt zich voornamelijk op het MKB maar ook particulieren kunnen rekenen op een meer dan uitstekende behandeling van hun zaken. Dit alles tegen concurrerende uurtarieven.

Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met ťťn van de vestigingen waarvan u de adressen hieronder aantreft.

 
Amstelveenseweg 186 - 188  Amsterdam ē Postbus 75309 
1070 AH Amsterdam
Telefoon 020 379 1078 
Fax 020 679 5776
Email info@breedijkveenis.nl


Op afspraak: Waterlandlaan 84
Telefoon 020 379 1078 
Fax 020 679 57762
Email info@breedijkveenis.nl